Only Survivor Will Survive

I have a lot of struggles doing what i done know. But im really happy to be who i am today.

Antara struggle yg Irni lalui adalah berubah dari seorang yg pemalu giler kepada yang x berapa nak malu. Haha. Kalau dulu, nak tulis status kat fb pun malu, sekarang, tiap2 hari uols boleh nampak muka Irni kat fb kan ?

Antara yang Irni rasa so proud of myself adalah blog irni, www.irnisuhana.com. Bermula dengan zero, siap dulu cakap kat my mentor, saya tak pandai nak buat blog.

Walaupun tak pandai, tapi Irni tak stop kat situ. And, im keep growing. Happy rasa bila blog dah mula jadi mesin duit. Orang dah mula masuk kedai alam maya Irni. Tak sia2 Irni struggle kan.

Hidup perlukan perubahan kan. Jom berubah jadi lebih baik.

Smile and lets everyone knows you are a lot of stronger than you were yesterday. Get up!

(Visited 20 times, 1 visits today)