Testimoni Shaklee Baby

 

Feedback orang yang guna shaklee baby ni cakap sabun dia pekat, guna sikit je dah berbuih, tak yah nak guna banyak2. Guna berbulan2 pun tak habis lagi 😂

Losyen dia pulak, tak berminyak. Cepat diserap ke dalam kulit. Kulit baby pun lembut je.

Bila guna massage oil, baby nampak tenang, rileks, mudah tidur dan tak meragam.

Shaklee baby dibuat dari ekstrak bahan semulajadi seperti lavender, chamomile, minyak bunga matahari. Hipoallergik, sesuai untuk baby yg kulit sensitif.

Yang penting, paediatrician tested n ade ujian klinikal. Free chemical, sesuai untuk anak2 dan seisi keluarga.

Nak shaklee baby? Meh cepat dapatkan segera tau 😊

Irni 0145157141

(Visited 14 times, 1 visits today)

You May Also Like

About the Author: Irni Suhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge