Pencuci muka Youth ni memang best sangat. First time pakai, eh kenapa tak berbuih? Sebelum ni pencuci muka Irni semua berbuih. Seronok cuci muka berbuih, hehe.

Tapi sebenarnye pencuci muka berbuih tu boleh keringkan kulit. Pencuci muka Youth ni nama dia Youth Luminous Gel Oil Cleanser. Dia jenis gel oil sebab tu tak berbuih.

Pencuci muka Youth ni dia bantu hilangkan kotoran pada muka dan ada vitamin yg bantu sihatkan kulit. Pencuci muka Youth ni 100% vegan dan takde pewangi. Bau pun natural je.

Fresh rasa lepas cuci muka. Takde rasa tegang ke apa. Sape yg nak try jugak pencuci muka ni meh contact Irni 014-5157141

(Visited 2 times, 1 visits today)